WELKOM

 

Gastronomie vraagt kwaliteits- en smaakvol vlees.  Laat nu dat net de specialiteit zijn van het familiale bedrijf LEROUGE.  Zoekt u specifieke stukken kwaliteitsvol rund, kalf of lam, dan bent u bij LEROUGE aan het juiste adres.  In het gamma beschikken we over uitstekende rundsrassen, zoals Schotse Angus, Ierse Hereford, Australische grainfed, Belgische Holstein, Franse Limousin, Charolais, Wagyu van Wagyufrance… Gerijpt vlees of dry aged meat. Lammeren uit Ierland (Wexford), Wales en Engeland, melklam uit de Pyreneën of van Lozères, het beter Belgisch en Nederlands kalf of het Franse veau sous la mère uit de Pyrenëen.  Klantgericht werken is ons motto, dus durf gerust te informeren naar wat u op zoek bent door contact met ons op te nemen.

Vanuit hun respect voor ook de producent en het dier maar zonder te willen toegeven op kwaliteit, is Delemeat ook al 20 jaar bewust actief als leverancier van kwaliteitsvol biologisch vlees.  

 

 

Lees meer